Taip, iš esmės tu teisus. Viskas šiuose dalykuose yra skonio reikalas, net pati kokybė. DAW, plug'inai, mikrai, pre-ampai, suvedimas, masteris - viskas absoliučiai yra skonio reikalas. Kiek studijų, kiek žmonių, tiek ir nuomonių. Tad didžiausios sėkmės naudojant FL Studio, tikrai niekas nesako, kad tai yra blogai. Tačiau FL Studio negalima lyginti su Adobe Audition, taip kaip negalima lyginti kokybiško instrumentinio mikrofono, kad ir kokio SM57 su kokiu nors SuperLux už kelioliką litų iš Maximos (teko prieš kelias dienas tokius matyti ant scenos).
FL Studio ypač giria žmonės, dirbantys su elektronine muzika. Aš šiuo atveju pirmenybę teikiu Ableton Live, bet tik todėl, kad vėlgi... skonio reikalas
MAC'ų aš iš principi nemėgstu, nors pastarąją savaitę turėjau tiek problemų su Microsofto operacinėmis, kad mano draugai su Macais iš manęs atvirai ėmė šaipytis

Nieko nepadarysi...
Na o dėl mixingo ir masteringo... esmė tame, kad domėtis vienu, visiškai ignoruojant kitą yra nebeįmanoma. Aiški riba tarp Mixing ir Masterig pastaraisiais metais vis labiau blunka ir geras Miksas šiaip jau yra tas, kuriam išvis nereikia Masterio. Kita vertus, darydamas masterį, labai dažnai turi grįžti į Miksingą ir taisyti klaidas. Tad populiarėjant mažoms studijėlėms, home-studios ir portatyvinėms studijoms visame pasaulyje, vis dažniau tiek miksingą, tiek masterį daro vienas ir tas pats žmogus.
Ir dar: niekada neduočiau daryti nei mikso nei masterio žmogui, kuris tai daro kasdien

Baisiausia, kas gali būti man įrašuose - tai konvejerinis darbas. Yra toks dalykas kaip profesinė liga ir šioje srityje ji ypač jautri. Dariau savo įrašus vienoje prof studijoje, tačiau po poros mėnesių teko mesti, nes ten dirbantis profesionalas tiesiog nebegirdi to, ką girdi žmogus nepavargusia nuo popso ir reklamų ausim. Dar teko girdėti kaip vienas garso dizaino profesorius Vokietijoje lygino du suvedimus: lietuvio studento ir Zujaus, laimoko bene geriausiu LT. Vokietis nežinojo, nei kas tas Zujus nei kas tas studentas. Verdiktas buvo toks: studento darbas gal kokybiškai ir prastesnis, tačiau gerokai įdomesnis už "viduriukų susukiojimą" Zujaus studijoje.
Tad kaip ir sakėte, viskas yra skonio reikalas